Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revolutionary Road

Revolutionary Road

15/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Revolutionary Road på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Christopher Fitzgerald, Jonathan Roumie
Spilletid: 119 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: April og Franks ægteskab går i opløsning, idet en plan om at ændre deres "perfekte" liv bliver deres sidste håb om at undslippe en tom tilværelse.


Se Revolutionary Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Revolutionary Road havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revolutionary Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Revolutionary Road herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revolutionary Road er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolutionary Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar