Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revolutionary Road

Revolutionary Road

15/08/2018 | Flixfilm

Se Revolutionary Road på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Christopher Fitzgerald, Jonathan Roumie
Spilletid: 119 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: April og Franks ægteskab går i opløsning, idet en plan om at ændre deres "perfekte" liv bliver deres sidste håb om at undslippe en tom tilværelse.


Se Revolutionary Road på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRevolutionary Road havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Revolutionary Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Revolutionary Road herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Revolutionary Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolutionary Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar