Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Revolutionary Road

Revolutionary Road

15/08/2018 | Flixfilm

Revolutionary Road på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Sam Mendes
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Christopher Fitzgerald
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: April og Franks ægteskab går i opløsning, idet en plan om at ændre deres "perfekte" liv bliver deres sidste håb om at undslippe en tom tilværelse.Se Revolutionary Road på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Revolutionary Road havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Revolutionary Road på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Revolutionary Road ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Revolutionary Road stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Revolutionary Road, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Revolutionary Road er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar