Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rezeta

03/12/2016 | Flixfilm

Se Rezeta på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Fernando Frias
Skuespillere: Rezeta Veliu, Roger Mendoza, Emiliano Becerril, Sebastian Cordova
Spilletid: 85 min
Land: Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Den smukke og frisindede albanske model Rezeta ankommer til Mexico City, og snart bruger hun sin charme til at få et problemfrit nyt liv i storbyen.


Se Rezeta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRezeta havde premiere på Netflix Danmark den 3. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rezeta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rezeta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rezeta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rezeta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar