Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rhino Season

Rhino Season

25/09/2020 | Flixfilm

Se Rhino Season på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: Bahman Ghobadi
Skuespillere: Behrouz Vossoughi, Monica Bellucci, Yilmaz Erdogan, Caner Cindoruk
Spilletid: 88 min
Land: Iraq, Turkey
Sprog: Kurdish, Persian, Turkish, English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En digter løslades efter en 30-års fængselsstraf i Iran og tager ud for at lede efter sin hustru, som tror, at han har været død i årtier. Baseret på virkelige hændelser.

Rhino Season havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rhino Season på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rhino Season ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rhino Season stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rhino Season, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rhino Season er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar