Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rhyme Time Town

Rhyme Time Town

19/06/2020 | Flixfilm

Se Rhyme Time Town på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luke Amis, Annabelle Westenholz-Smith, Maddie Evans, Jude Muir
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: De eventyrlystne venner Bellis og Karl bruger musik og fantasi, når de løser problemer i en by, der er fyldt med karakterer fra forskellige børnesange.


Se Rhyme Time Town på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRhyme Time Town (Rimeparadigmet) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rhyme Time Town (Rimeparadigmet) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rhyme Time Town herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rhyme Time Town (Rimeparadigmet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rhyme Time Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar