Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rhythm + Flow France

Rhythm + Flow France

09/06/2022 | Flixfilm

Rhythm + Flow France på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Music, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Niska, SCH
Spilletid: 1 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Franske rapmusikere freestyler, konkurrerer og skriver sig til en imponerende gevinst på 100.000 euro i en konkurrenceserie bedømt af Niska, Shay og SCH.Se Rhythm + Flow France på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rhythm + Flow France (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rhythm + Flow France på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rhythm + Flow France (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rhythm + Flow France (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rhythm + Flow France, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rhythm + Flow France er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar