Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rhythm + Flow

Rhythm + Flow

09/10/2019 | Flixfilm

Se Rhythm + Flow på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Music, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: 2'Live Bre, Troy Curry, Daniel Farris, Ivie Ani
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: I denne musikkonkurrence går dommerne Tip “T.I.” Harris, Cardi B og Chance the Rapper på gaden for at finde den næste rapsuperstjerne.


Se Rhythm + Flow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Rhythm + Flow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rhythm + Flow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rhythm + Flow herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rhythm + Flow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rhythm + Flow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar