Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricardo Bofill

Ricardo Bofill

29/05/2022 | Flixfilm

Ricardo Bofill på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Albert Moya
Skuespillere: Ricardo Bofill
Spilletid: 6 min
Land: Spain
Sprog: Catalan
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne dokumentar interviewes den afdøde arkitekt, hvis ikoniske visionære bygninger dannede baggrund for diverse film og serier.Se Ricardo Bofill på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ricardo Bofill havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ricardo Bofill på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ricardo Bofill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricardo Bofill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ricardo Bofill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ricardo Bofill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar