Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse

Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse

02/08/2022 | Flixfilm

Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Komikeren Ricardo Quevedo ser nærmere på det absurde i de situationer, der sætter vores tålmodighed på prøve – lige fra vejvrede til parskænderier under pandemien.

Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse på YouTube.Se Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar