Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rich and Strange

Rich and Strange

07/07/2022 | Flixfilm

Rich and Strange på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne tidlige film af Alfred Hitchcock bruger et ægtepar et uventet held til at forlade deres trivielle liv og begive sig ud på et globalt eventyr.

Rich and Strange havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rich and Strange på YouTube.Se Rich and Strange på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rich and Strange ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rich and Strange stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rich and Strange, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rich and Strange er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar