Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rich in Love

Rich in Love

30/04/2020 | Flixfilm

Se Rich in Love på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Overklassedrengen Teto vil vise sit værd over for Paula, som han er forelsket i, men da han fortæller hende, at han kommer fra fattige kår, bliver løgnen svær at styre.

Rich in Love (Rig på kærlighed) havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rich in Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rich in Love (Rig på kærlighed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rich in Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rich in Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rich in Love (Rig på kærlighed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar