Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rich Kids

Rich Kids

27/02/2019 | Flixfilm

Se Rich Kids på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama
Instruktør: Rune Bendixen
Skuespillere: Simone Aagaard-Hansen, Lotte Arnsbjerg, Rune Bendixen, Frederikke Cecilie Berthelsen
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.7

Beskrivelse: En gruppe rige unge fra Nordsjælland føler sig svigtede af forældrene og bruger deres liv på at overskride grænser med magt, penge, sex, stoffer og mørke hemmeligheder.


Se Rich Kids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRich Kids havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rich Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rich Kids herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rich Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rich Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar