Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rich Kids

Rich Kids

01/12/2020 | Flixfilm

Rich Kids på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama
Instruktion: Rune Bendixen
Skuespillere: Simone Aagaard-Hansen, Lotte Arnsbjerg, Rune Bendixen
Spilletid: 90 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.5

Handling: En gruppe rige unge fra Nordsjælland føler sig svigtede af forældrene og bruger deres liv på at overskride grænser med magt, penge, sex, stoffer og mørke hemmeligheder.

Rich Kids havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rich Kids på YouTube.Se Rich Kids på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rich Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rich Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rich Kids, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rich Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar