Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Jewell

Richard Jewell

29/12/2020 | Flixfilm

Se Richard Jewell på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Clint Eastwood
Skuespillere: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Brandon Stanley, Ryan Boz
Spilletid: 131 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Den første mistænkte i bombningen af Centennial Park i 1996 kæmper mod FBI og medierne for at bevise sin uskyld i denne film, der er baseret på virkelige hændelser.

Richard Jewell havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Richard Jewell på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Richard Jewell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Jewell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Richard Jewell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Richard Jewell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar