Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Pryor: Here and Now

Richard Pryor: Here and Now

15/03/2014 | Flixfilm

Se Richard Pryor: Here and Now på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktør: Richard Pryor
Skuespillere: Richard Pryor, Paul Mooney
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Nyd denne højoktans-koncertfilm fra New Orleans med den uforlignelige Richard Pryor i hans storhedstid og med noget af hans mest innovative materiale.

Richard Pryor: Here and Now havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Richard Pryor: Here and Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Richard Pryor: Here and Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Pryor: Here and Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Richard Pryor: Here and Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Richard Pryor: Here and Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar