Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Pryor: Icon

Richard Pryor: Icon

01/05/2017 | Flixfilm

Se Richard Pryor: Icon på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Louie Anderson, Chip Bolcik, Todd Boyd, Cecil Brown
Spilletid: 56 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm følger den banebrydende komiker og filmstjernes vej til berømmelse i en turbulent periode i amerikansk historie.


Se Richard Pryor: Icon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRichard Pryor: Icon havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Richard Pryor: Icon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Richard Pryor: Icon herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Richard Pryor: Icon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Pryor: Icon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar