Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Pryor: Live in Concert

Richard Pryor: Live in Concert

01/12/2016 | Flixfilm

Se Richard Pryor: Live in Concert på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jeff Margolis
Skuespillere: Richard Pryor, Patti LaBelle
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: I Richard Pryors klassiske koncertfilm fra 1979 berører han en lang række emner, herunder race, politiet og hans foretrukne mål – ham selv.


Se Richard Pryor: Live in Concert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Richard Pryor: Live in Concert havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Richard Pryor: Live in Concert ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Richard Pryor: Live in Concert:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Richard Pryor: Live in Concert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Pryor: Live in Concert stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar