Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Pryor: Live on the Sunset Strip

Richard Pryor: Live on the Sunset Strip

18/03/2015 | Flixfilm

Richard Pryor: Live on the Sunset Strip på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Joe Layton
Skuespillere: Richard Pryor, Gene Cross, Julie Hampton
Spilletid: 33S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I en uforglemmelig præstation afleverer Richard Pryor den ene joke efter den anden om sin narkorelaterede ulykke og konsekvenserne for hans privatliv.

Richard Pryor: Live on the Sunset Strip havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Richard Pryor: Live on the Sunset Strip på YouTube.Se Richard Pryor: Live on the Sunset Strip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Richard Pryor: Live on the Sunset Strip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Pryor: Live on the Sunset Strip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Richard Pryor: Live on the Sunset Strip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Richard Pryor: Live on the Sunset Strip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar