Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richard Pryor: Live on the Sunset Strip

Richard Pryor: Live on the Sunset Strip

18/03/2015 | Flixfilm

Se Richard Pryor: Live on the Sunset Strip på Netflix

Indspilningsår: 1982
Genre: Comedy
Instruktør: Joe Layton
Skuespillere: Richard Pryor
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: I en uforglemmelig præstation afleverer Richard Pryor den ene joke efter den anden om sin narkorelaterede ulykke og konsekvenserne for hans privatliv.


Se Richard Pryor: Live on the Sunset Strip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRichard Pryor: Live on the Sunset Strip havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Richard Pryor: Live on the Sunset Strip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Richard Pryor: Live on the Sunset Strip herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Richard Pryor: Live on the Sunset Strip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richard Pryor: Live on the Sunset Strip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar