Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richie Rich

Richie Rich

19/10/2015 | Flixfilm

Se Richie Rich på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jake Brennan, Lauren Taylor, Joshua Carlon
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: Da han forvandler sine grøntsager til grøn energi, tjener Richie Rich en trillion dollars på én gang og begynder et nyt liv fyldt med sjov og eventyr.

Richie Rich havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Richie Rich på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Richie Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richie Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Richie Rich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Richie Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar