Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Richie Rich

Richie Rich

19/10/2015 | Flixfilm

Se Richie Rich på Netflix

Indspilningsår: 1996–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rene Auberjonois, Jeannie Elias, Pat Fraley, Martin Jarvis
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Da han forvandler sine grøntsager til grøn energi, tjener Richie Rich en trillion dollars på én gang og begynder et nyt liv fyldt med sjov og eventyr.


Se Richie Rich på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRichie Rich havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Richie Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Richie Rich herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Richie Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Richie Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar