Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Rick and Morty’ sæson 4 snart på Netflix Danmark

‘Rick and Morty’ sæson 4 snart på Netflix Danmark

09/12/2019 | Flixfilm

Rick and Morty danmark netflix premiere datoEndelig er Netflix Danmark klar med premieredatoen på fjerde sæson af animationsserien ‘Rick and Morty’ om den drikfældige videnskabsmand Rick Sanchez og barnebarnet Morty Smith.

Det var tidligere rygtet, at den nye sæson ville blive tilgængelig i Danmark i forlængelse af den amerikanske tv-premiere i november, men det viste sig som bekendt ikke at holde stik.

Nu har streamingtjenesten imidlertid bekræftet, at ‘Rick and Morty’ sæson 4 kan streames på Netflix Danmark fra den 22. december.

I modsætning til tidligere sæsoner hvor der kun kom ét nyt afsnit om ugen på Netflix, vil alle 5 afsnit i den nye sæson kunne ses fra premieredatoen.

Fjerde sæson består af i alt 10 episoder, men sæsonen er blevet delt op og det er således kun de første fem, som vil ligge klar til streaming.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

Artiklen fortsætter under annoncen

De fem episoder er ‘Edge of Tomorty: Rick Die Rickpeat’, ‘The Old Man and the Seat’, ‘One Crew over the Crewcoo’s Morty’, ‘Claw and Hoarder: Special Ricktim’s Morty’ og ‘Rattlestar Ricklactica’.

Det er ikke blevet annonceret, hvornår de resterende fem afsnit får premiere.

I ‘Rick and Morty’ følger man den geniale videnskabsmand Rick Sanchez, der tager sit misfornøjede barnebarn Morty Smith med på vilde eskapader i andre verdner og dimensioner.

Se ‘Rick and Morty‘ på Netflix Danmark. De nye afsnit er klar fra den 22. december 2019.
1 kommentar til ‘Rick and Morty’ sæson 4 snart på Netflix Danmark

  1. This is the way - kl. 13:45, 12-12-2019:

    Endelig! Vi har ventet længe!

Skriv kommentar