Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricki and the Flash

Ricki and the Flash

21/08/2017 | Flixfilm

Se Ricki and the Flash på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jonathan Demme
Skuespillere: Meryl Streep, Rick Springfield, Rick Rosas, Joe Vitale
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da hendes datters ægteskab går i stykker, vil den omstrejfende rocker Ricki hjælpe, men hendes fremmedgjorte børn vil måske ikke have hende tilbage.


Se Ricki and the Flash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRicki and the Flash havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ricki and the Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ricki and the Flash herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ricki and the Flash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricki and the Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar