Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricki and the Flash

Ricki and the Flash

21/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Ricki and the Flash på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jonathan Demme
Skuespillere: Meryl Streep, Rick Springfield, Rick Rosas, Joe Vitale
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Da hendes datters ægteskab går i stykker, vil den omstrejfende rocker Ricki hjælpe, men hendes fremmedgjorte børn vil måske ikke have hende tilbage.


Se Ricki and the Flash på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ricki and the Flash havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ricki and the Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ricki and the Flash herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ricki and the Flash er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricki and the Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar