Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Ricki and the Flash

Ricki and the Flash

01/08/2023 | Flixfilm

Ricki and the Flash på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Jonathan Demme
Skuespillere: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da hendes datters ægteskab går i stykker, vil den omstrejfende rocker Ricki hjælpe, men hendes fremmedgjorte børn vil måske ikke have hende tilbage.Se Ricki and the Flash på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ricki and the Flash havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ricki and the Flash på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ricki and the Flash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricki and the Flash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ricki and the Flash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ricki and the Flash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar