Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricky Gervais: Humanity

Ricky Gervais: Humanity

13/03/2018 | Flixfilm

Se Ricky Gervais: Humanity på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ricky Gervais optræder i sin første standup-special i syv år og lader sit kendte vid gå ud over kendisser, dødelighed og et samfund, der tager alting personligt.


Se Ricky Gervais: Humanity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRicky Gervais: Humanity havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ricky Gervais: Humanity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ricky Gervais: Humanity herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ricky Gervais: Humanity er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricky Gervais: Humanity stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar