Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricky Gervais: Humanity

Ricky Gervais: Humanity

13/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Ricky Gervais: Humanity på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ricky Gervais optræder i sin første standup-special i syv år og lader sit kendte vid gå ud over kendisser, dødelighed og et samfund, der tager alting personligt.


Se Ricky Gervais: Humanity på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ricky Gervais: Humanity havde premiere på Netflix Danmark den 13. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ricky Gervais: Humanity ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ricky Gervais: Humanity herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ricky Gervais: Humanity er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricky Gervais: Humanity stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar