Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ricky Gervais i ny Netflix-serie; ‘After Life’

Ricky Gervais i ny Netflix-serie; ‘After Life’

12/05/2018 | Flixfilm

Ricky Gervais vender tilbage på Netflix med en helt ny, mørk komedie-serie på 6 afsnit, som hedder ‘After Life’.

Det afslører den engelske komiker og skuespiller selv på Twitter.

‘After Life’, som er skabt, skrevet, produceret af Ricky Gervais, der ligeledes spiller hovedrollen, handler om en mand, som havde det perfekte liv, men da hans kone Lisa dør pludseligt ændres hans liv og personlighed. Efter et mislykket selvmordsforsøg beslutter han sig for at leve så længe som muligrt og straffe verden ved at gøre og sige hvad han har lyst til. Han ser det selv som en superkraft – ikke at tænke på sig selv og andre – men det er ikke nemt når folk omkring han prøver at hjælp ham på rette spor igen.

Foruden Ricky Gervais, er en gammel kending af Ricky også blevet tilføjet som producer. Der er tale om Charlie Hanson, som Ricky samarbejdede med omkring serien ‘Extras’ fra 2005.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Komedieserien ‘After Life’ er ikke det første som Ricky laver i samarbejde med streamingtjenesten. Han har ligeledes lavet serien ‘Derek‘ og filmen Special Correspondants, samt flere eksklusive stand-up shows.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det ses i beskeden nedenfor, så fortæller Ricky Gervais at produktion til ‘After Life’ netop er begyndt. Det forventes dermed ikke at serien får premiere på Netflix Danmark indenfor indeværende år.
Skriv kommentar