Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ricky Gervais kæmper stadig med sit liv i ‘After Life’ sæson 2

Ricky Gervais kæmper stadig med sit liv i ‘After Life’ sæson 2

16/04/2020 | Flixfilm

Ricky Gervais kæmper stadig med sit liv i After Life sæson 2Den 24. april er Netflix og komikeren Ricky Gervais tilbage med nye afsnit af dramakomedie ‘After Life’ og i anledning af den snarlige premiere har streamingtjenesten udsendt en trailer fra den kommende sæson.

Se traileren til ‘After Life’ sæson 2.

I den nye sæson vender tilbage til byen Tambury hvor Ricky Gervais havde det perfekte liv, som pludseligt blev vendt på hovedet da konen Lisa hvilket får ham til at ændre liv og personlighed.

Han prøver i den nye sæson at ændre sig atter en gang til den mere rare person, som han i virkeligeheden er, men vil det lykkedes?

Det var i øvrigt meningen, at der blot skulle udkomme en enkelt sæson af ‘After Life’, men da serien blev godt modtaget af Netflix-medlemmerne og såvel anmeldere gik Ricky Gervais med til endnu en sæson.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 24 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 2 er på i alt 6 episoder og de kan alle streames med det samme.

Flixfilm lavede en anmeldelse af sæson 1 og her skrev anmelder Lars Møller; “Ricky Gervais byder på sort og skarp humor i sin nye serie, ‘After Life’, der fornemt formår at balancere grin og gråd. Men håber man på en opfølger til Gervais’ legendariske ’The Office’ bliver man slemt skuffet.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘After Life’ – sæson 1.

Se ‘After Life‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 24. april.
Skriv kommentar