Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ricky Gervais’ nye komediedrama Derek på Netflix

Ricky Gervais’ nye komediedrama Derek på Netflix

14/02/2013 | Flixfilm

Ricky-Gervais-derek-netflix-danmarkDen engelske komiker Ricky Gervais, som har opnået stor succes med komedieserien The Office, er ved at indspille en ny serie som senere på året vil være eksklusivt tilgængelig på Netflix. Serien hedder Derek og bliver på nuværende tidspunkt vist på den engelske Channel 4 og vil komme på Netflix umiddelbart efter sidste afsnit er blevet vist på TV. Se traileren til Derek nederst.

Derek er et bittersødt komedie drama om en gruppe outsidere der lever på et alderdomshjem. I serien følger man den lettere retarderede Derek Noakes (Ricky Gervais) som er ansat på plejehjemmet. Han elsker sit job, dyr, Jesus og Deal No Deal, men hans hobby er autografer. Da plejehjemmets beboere føler sig udelukket og uønsket fra det almindelige samfund, vil Derek gøre alt for at hjælpe de ældre.

LÆS OGSÅ   'The Hunger Games'-instruktør skal lave 'BioShock'-film til Netflix

Serien har allerede fået meget opmærksomhed i England da flere kritikere mener, at den slår plat på mentalt handicappede personer, men ellers har Derek modtaget gode anmeldelser.

Derek kommer på Netflix i løbet af 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Trailer:5 kommentarer til Ricky Gervais’ nye komediedrama Derek på Netflix

 1. mikkel - kl. 11:52, 16-02-2013:

  jeg ved at de snart lægger katten felix og brandmand sam ind på det danske netflix. 🙂

 2. Flixfilm - kl. 09:24, 17-02-2013:

  Det lyder spændende. Hvor har du den information fra?

 3. mikkel - kl. 14:54, 19-02-2013:

  jeg fandt bare frem til at navnet på serierne var oversat til dansk + tilføjet figurer til serveren. da jeg legede lidt med nogle id,er da jeg ville snyde mig ind i nogen film. 4. jesper - kl. 17:27, 01-03-2013:

  Serien Derek er fantastisk – og jeg kan tilføje at personen der har skrevet den ovenstående tekst ikke har set et eneste afsnit endnu. Flere faktuelle fejl –

 5. Flixfilm - kl. 18:00, 01-03-2013:

  Hej Jesper,

  Vi beklager at der er fejl i ovenstående tekst. Vi har ganske rigtig ikke set serien endnu, men informationerne er baseret fra andre sites og Ricky Gervais egen webside. Du må meget gerne pointere hvilke fejl der er i teksten, så vi kan rette dem.

Skriv kommentar