Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ricky Gervais og Netflix forhandler om ny serie

Ricky Gervais og Netflix forhandler om ny serie

20/04/2014 | Flixfilm

netflix-ricky-gervais-office-spin-off-new-seriesDen britiske komiker Ricky Gervais, som kan ses i den melodramatiske komedieserie Derek, forhandler i øjeblikket med Netflix om at skabe en ny spin-off serie baseret på The Office. Netflix er dog ikke det eneste selskab som er interesseret i serien da Ricky Gervais øjensynligt også forhandler med BBC. Det skriver The Hollywood Reporter.

Den nye serie skulle efter sigende tage udgangspunkt i manageren David Brent fra komedieserien The Office. Karakteren David Brent er tidligere blevet genoplivet ved specielle anledninger, senest i marts sidste år ved et velgørenhedsshow.

Ricky Gervais bekræfter selv forhandlingerne, men vil ikke love noget, “Jeg elsker David Brent, men jeg vil ikke bare genoplive karakteren, fordi BBC og Netflix har lyst til et nyt show,” udtaler Gervais. “Jeg ved heller ikke, om det bliver en hel serie eller bare nogle enkelte afsnit”.

Streamingtjenesten Netflix har ikke ønsket at kommentere udtalelserne fra Ricky Gervais.

Serien The Office blev skabt af Ricky Gervais og Stephen Merchant for mere end 13 år siden og handler om hverdagslivet på et kontor i en mindre engelsk by. Her følger man de ansatte David Brent, Tim Canterbury, Gareth Keenan og Dawn Tinsley gennem hverdagens udfordringer. Der blev lavet to sæsoner fordelt over 14 episoder i serien.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

The Office blev en kæmpe succes for britiske BBC og gav Ricky Gervais sit gennembrud som komiker. Serien er blevet vist i mere end 80 lande og flere lande har lavet deres egne lokale versioner af serien. Bedst kendt er nok den amerikanske udgave med Steve Carell, Rainn Wilson og Ed Helms.

Se den originale engelske udgave af The Office på Netflix Danmark: Link.
Skriv kommentar