Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ricky Gervais snart tilbage med nye afsnit af ‘After Life’

Ricky Gervais snart tilbage med nye afsnit af ‘After Life’

25/02/2020 | Flixfilm

Ricky Gervais snart tilbage med nye afsnit af After LifeNetflix har netop annonceret, at anden sæson af komedieserien ‘After Life’ med komikeren Ricky Gervais er blevet programsat den 24. april.

Det bekræfter streamingtjenesten og skuespilleren på Twitter.

Der er endnu ikke blevet frigivet en trailer, men den nye sæson, som er på seks episoder, vender tilbage til byen Tambury hvor Ricky Gervais, der havde det perfekte liv, men hvis liv pludseligt ændres da han kone Lisa dørda hans kone Lisa dør pludseligt ændres hans liv og personlighed.

Efter et mislykket selvmordsforsøg beslutter han sig for at leve så længe som muligt og straffe verden ved at gøre og sige hvad han har lyst til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han ser det selv som en superkraft – ikke at tænke på sig selv og andre – men det er ikke nemt når folk omkring han prøver at hjælp ham på rette spor igen.

LÆS OGSÅ   Fjerde og sidste sæson af 'The Sinner' kommer snart

‘After Life’ har umiddelbart tiltrukket sig megen opmærksomhed og blevet en mindre succes for Netflix til trods for at anmeldelserne ikke har været prangende.

Anmelder Lars Møller fra Flixfilm kunne ikke kvittere med mere end 3 stjerner til første sæson, som han beskrev: “Ricky Gervais byder på sort og skarp humor i sin nye serie, ‘After Life’, der fornemt formår at balancere grin og gråd. Men håber man på en opfølger til Gervais’ legendariske ’The Office’ bliver man slemt skuffet.”

Læs hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘After Life’ – sæson 1

Se ‘After Life‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 24. april.Skriv kommentar