Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ricky Gervais’ Special Correspondents kan ses på Netflix til april

Ricky Gervais’ Special Correspondents kan ses på Netflix til april

17/01/2016 | Flixfilm

Special CorrespondentsNetflix har offentliggjort, at den eksklusive Netflix-film Special Correspondents får premiere på filmtjenesten d. 26. april. Nedenfor kan du se en række billeder fra filmen.

Det er den engelske komiker Ricky Gervais, som har skrevet og instrueret Special Correspondents. Foruden Ricky Gervais, der selv spiller medvirker i filmen, kan man også se Eric Bana (Lone Survivor), Vera Farmiga (Up in the Air), Kelly Macdonald (Boardwalk Empire), Kevin Pollak (The Usual Suspects) og America Ferrera (Ugly Betty).

Filmen er en moderne komedie, hvor Eric Bana spiller en presset radiojournalist med en arrogance og dekadent livsstil, som har hindret hans karriere i at blomstre. Da en fyring er nært forestående, vælger han dog at lave falske krigsrapporter fra sit lille skjulested ovenpå en spansk restaurant i hjertet af Manhattan i New York.

Special Correspondents er et remake af den franske komedie Envoyés Très Spéciaux fra 2009, og den vil udelukkende kunne ses på Netflix. Det var ellers meningen, at Special Correspondents skulle vises i biograferne da Sony købte rettighederne sidste år, men Netflix har dermed forhandlet en aftale på plads, som giver dem eneret til at vise filmen.

LÆS OGSÅ   Nu kan man spille spil på Netflix i Polen

Artiklen fortsætter under annoncen

Ricky Gervais har et særdeles godt forhold til streamingtjenesten Netflix, som han tidligere har lavet den melodramatiske serie Derek sammen med og som udelukkende kan ses på Netflix. Herudover tilbyder Netflix at man kan se flere af Ricky Gervais tidligere programmer fra hans karriere, heriblandt The Office, Extras og Life is Too Short. Find dem alle på Netflix Danmark.

Se Special Correspondents på Netflix Danmark den 26. april.

Special Correspondents

Special Correspondents

Special Correspondents

Special Correspondents    Skriv kommentar