Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ricky Gervais: SuperNature

Ricky Gervais: SuperNature

24/05/2022 | Flixfilm

Ricky Gervais: SuperNature på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ricky Gervais giver sit bud på reglerne i comedy og fortæller om sine forkælede katte og det overnaturlige i sin anden comedy-special for Netflix.

Ricky Gervais: SuperNature havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ricky Gervais: SuperNature på YouTube.Se Ricky Gervais: SuperNature på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ricky Gervais: SuperNature ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ricky Gervais: SuperNature stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ricky Gervais: SuperNature, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ricky Gervais: SuperNature er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar