Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Riddick

01/08/2014 | Flixfilm

Se Riddick på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Twohy
Skuespillere: Vin Diesel, Jordi Mollà, Matt Nable, Katee Sackhoff
Spilletid: 119 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Strandet på en ensom planet med håbet om, at nødsenderen vil redde ham, tiltrækker den dystre antihelt Riddick i stedet dødbringende rumvæsner og lejesoldater.


Se Riddick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRiddick havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Riddick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Riddick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Riddick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riddick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar