Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ride Along 2

Ride Along 2

01/10/2021 | Flixfilm

Ride Along 2 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Inden Ben kan gifte sig med James' søster, må de to betjente fra Atlanta tage til Miami for at hjælpe det lokale politi med at vælte en brutal narkohandler.

Ride Along 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ride Along 2 på YouTube.Se Ride Along 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ride Along 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ride Along 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ride Along 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ride Along 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar