Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ride Along

Ride Along

04/09/2020 | Flixfilm

Se Ride Along på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Kevin Hart, John Leguizamo, Bruce McGill
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da hans speedsnakkende svoger in spe kommer på politiskolen, tager en garvet betjent fra Atlanta ham med på patrulje, hvilket han snart skal fortryde.Se Ride Along på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ride Along havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ride Along ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ride Along:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ride Along er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ride Along stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar