Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ride Along

Ride Along

04/09/2020 | Flixfilm

Se Ride Along på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da hans speedsnakkende svoger in spe kommer på politiskolen, tager en garvet betjent fra Atlanta ham med på patrulje, hvilket han snart skal fortryde.

Ride Along havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ride Along på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ride Along ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ride Along stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ride Along, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ride Along er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar