Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ride On Time

Ride On Time

13/08/2020 | Flixfilm

Se Ride On Time på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Se med, når vi går helt tæt på Japans største mandlige idolgrupper med den succesrige producer Johnny's i denne afslørende dokuserie.


Se Ride On Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ride On Time (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ride On Time (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ride On Time:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ride On Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ride On Time (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar