Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rider On The Rain

Rider On The Rain

12/05/2023 | Flixfilm

Rider On The Rain på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: René Clément
Skuespillere: Charles Bronson, Jill Ireland, Marlène Jobert
Spilletid: 115 min
Land: France, Italy
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Mélancolie "Mellie" Mau har ingen ide om, at en mystisk person holder øje med hende og venter på, at hendes mand skal forlade hjemmet, så han kan gå til angreb.Se Rider On The Rain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rider On The Rain havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rider On The Rain på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rider On The Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rider On The Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rider On The Rain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rider On The Rain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar