Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ridiculous 6 bliver Adam Sandlers første Netflix-film

Ridiculous 6 bliver Adam Sandlers første Netflix-film

27/01/2015 | Flixfilm

adam sandler Ridiculous 6 netflixI oktober 2014 kunne den amerikanske streamingtjeneste Netflix afsløre, at de havde indgået en eksklusiv aftale med den populære komiker Adam Sandler om fire film, der udelukkende vil kunne ses på Netflix. På daværende tidspunkt var der ingen oplysninger om hvilke film der var tale om, men nu er det imidlertid kommet frem at den første film i rækken bliver en western-parodi kaldet Ridiculous 6.

Adam Sandler medvirker selv i Ridiculous 6 og har tilmed fået lokket alle vennerne med, heriblandt Nick Nolte, Steve Buscemi, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo og Vanilla Ice. Det skriver The Wrap.

Handlingen i Ridiculous 6 er stadig ikke afsløret, men historien centrerer sig angiveligt omkring en forældreløs (Adam Sandler), der vokser op hos indianerne. Titlen på filmen referer til westerns som The Magnificent Seven og den kommende The Hateful Eight af Quentin Tarantino.

LÆS OGSÅ   'Dead End: Paranormal Park' får kniven

Ridiculous 6 er oprindelig udviklet i samarbejde med Sony Pictures og Paramount, men da Adam Sandler indgik aftalen med Netflix tilfaldt filmen streamingtjenesten. Ridiculous 6 instrueres af Frank Coraci, som tidligere har stået bag klassiske Adam Sandler-film som The Wedding Singer, The Waterboy og Click.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er endnu ikke fastsat en premieredato for Ridiculous 6.Skriv kommentar