Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Riding in Cars with Boys

Riding in Cars with Boys

08/04/2017 | Flixfilm

Se Riding in Cars with Boys på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Drew Barrymore, Steve Zahn, Adam Garcia, Brittany Murphy
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Efter at have været sammen med en dreng, hun knap nok kender, bliver en gravid teenager gift og opdager, at hendes nyfødte ikke er den eneste, der skal vokse.


Se Riding in Cars with Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRiding in Cars with Boys havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Riding in Cars with Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Riding in Cars with Boys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Riding in Cars with Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riding in Cars with Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar