Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Riding in Cars with Boys

Riding in Cars with Boys

08/04/2017 | Ingen kommentarer

Se Riding in Cars with Boys på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Drew Barrymore, Steve Zahn, Adam Garcia, Brittany Murphy
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Efter at have været sammen med en dreng, hun knap nok kender, bliver en gravid teenager gift og opdager, at hendes nyfødte ikke er den eneste, der skal vokse.


Se Riding in Cars with Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Riding in Cars with Boys havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Riding in Cars with Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Riding in Cars with Boys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Riding in Cars with Boys er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riding in Cars with Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar