Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Riding the Bullet

Riding the Bullet

07/01/2015 | Flixfilm

Riding the Bullet på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Mick Garris
Skuespillere: Jonathan Jackson, David Arquette, Barbara Hershey
Spilletid: 98 min
Land: United States, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da hans mor bliver syg, tomler selvmordskandidaten Alan Parker til hospitalet, og undervejs møder han både levende og døde fremmede.

Riding the Bullet havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Riding the Bullet på YouTube.Se Riding the Bullet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Riding the Bullet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riding the Bullet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Riding the Bullet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Riding the Bullet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar