Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Riding the Bullet

Riding the Bullet

07/01/2015 | Flixfilm

Se Riding the Bullet på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Mick Garris
Skuespillere: Jonathan Jackson, David Arquette, Barbara Hershey
Spilletid: 98 min
Land: United States, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da hans mor bliver syg, tomler selvmordskandidaten Alan Parker til hospitalet, og undervejs møder han både levende og døde fremmede.

Riding the Bullet havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Riding the Bullet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Riding the Bullet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riding the Bullet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Riding the Bullet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Riding the Bullet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar