Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Right Here Right Now

Right Here Right Now

16/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Right Here Right Now på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jakob Lass
Skuespillere: Bela B., Esther Blankenhagel, Mathias Bloech, Niklas Bruhn
Spilletid: 100 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.


Se Right Here Right Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Right Here Right Now (Nu og her) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Right Here Right Now (Nu og her) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Right Here Right Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Right Here Right Now (Nu og her) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Right Here Right Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar