Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Right Here Right Now

Right Here Right Now

16/06/2019 | Flixfilm

Se Right Here Right Now på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Jakob Lass
Skuespillere: Bela B., Esther Blankenhagel, Mathias Bloech, Niklas Bruhn
Spilletid: 100 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Ejeren af en skrantende musikklub holder en sidste fest, hvor venner, fjender og hårdt festende tosser samles til en vanvittig nytårsfest.

Right Here Right Now (Nu og her) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Right Here Right Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Right Here Right Now (Nu og her) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Right Here Right Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Right Here Right Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Right Here Right Now (Nu og her) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar