Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rilakkuma and Kaoru

Rilakkuma and Kaoru

19/04/2019 | Flixfilm

Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Veronica Taylor, Abby Trott, Barbara Goodson, Chris Hackney
Spilletid: 12 min
Land: Japan, USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Hendes liv kan være lidt dagligdags, men Kaoru tager hjem til Rilakkuma, hendes charmerende dovne sambo, som tilfældigvis er en blød legetøjsbamse.


Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRilakkuma and Kaoru (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rilakkuma and Kaoru herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rilakkuma and Kaoru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar