Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rilakkuma and Kaoru

Rilakkuma and Kaoru

19/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Hendes liv kan være lidt dagligdags, men Kaoru tager hjem til Rilakkuma, hendes charmerende dovne sambo, som tilfældigvis er en blød legetøjsbamse.


Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rilakkuma and Kaoru herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rilakkuma and Kaoru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar