Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rilakkuma and Kaoru

Rilakkuma and Kaoru

19/04/2019 | Flixfilm

Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Hendes liv kan være lidt dagligdags, men Kaoru tager hjem til Rilakkuma, hendes charmerende dovne sambo, som tilfældigvis er en blød legetøjsbamse.

Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rilakkuma and Kaoru på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rilakkuma and Kaoru (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rilakkuma and Kaoru, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rilakkuma and Kaoru er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar