Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rilakkuma’s Theme Park Adventure

Rilakkuma’s Theme Park Adventure

25/08/2022 | Flixfilm

Rilakkuma’s Theme Park Adventure på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Veronica Taylor, Abby Trott, Barbara Goodson
Spilletid: 12 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Den nuttede bamse Rilakkuma oplever en dag fyldt med eventyr, sjov og venskab i en hyggelig forlystelsespark, der snart lukker for altid.

Rilakkuma’s Theme Park Adventure (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rilakkuma’s Theme Park Adventure på YouTube.Se Rilakkuma’s Theme Park Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rilakkuma’s Theme Park Adventure (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rilakkuma’s Theme Park Adventure (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rilakkuma’s Theme Park Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rilakkuma’s Theme Park Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar