Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rim of the World

Rim of the World

24/05/2019 | Ingen kommentarer

Se Rim of the World på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: McG
Skuespillere: Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Fire teenagere uden noget til fælles er strandet i en sommerlejr, da rumvæsener angriber planeten, og de tager ud på en farlig mission for at redde verden.


Se Rim of the World på Netflix

Anmeldelse: Rim of the World

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rim of the World havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rim of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rim of the World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rim of the World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rim of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar