Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rim of the World

Rim of the World

24/05/2019 | Flixfilm

Se Rim of the World på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: McG
Skuespillere: Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Fire teenagere uden noget til fælles er strandet i en sommerlejr, da rumvæsener angriber planeten, og de tager ud på en farlig mission for at redde verden.Se Rim of the World på NetflixAnmeldelse: Rim of the World

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rim of the World havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rim of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rim of the World:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rim of the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rim of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar