Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rimet Trophy

Rimet Trophy

16/06/2021 | Flixfilm

Se Rimet Trophy på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary
Instruktion: Lorenzo Garzella, Filippo Macelloni, César Meneghetti
Skuespillere: João Havelange, Gary Lineker, Carlos Alberto Torres
Spilletid: N/A
Land: Italy, Argentina, Brazil, United Kingdom
Sprog: Italian, English, Spanish, Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på Rimet-pokalens lange historie som eftertragtet trofæ og sejrssymbol i VM i fodbold igennem hundrede år.

Rimet Trophy havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rimet Trophy på YouTube.Se Rimet Trophy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rimet Trophy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rimet Trophy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rimet Trophy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rimet Trophy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar