Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Call Mom!

Call Mom!

24/05/2021 | Flixfilm

Call Mom! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Lisa Aschan
Skuespillere: Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim
Spilletid: 101 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Niki, en frigjort 35-årig kvinde, må pludselig forholde sig til både de valg, hun har truffet i sit liv, og sit usikre forhold til sin mor – og omsider blive voksen.

Call Mom! havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Call Mom! på YouTube.Se Call Mom! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Call Mom! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Call Mom! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Call Mom!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Call Mom! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar