Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ringenes Herre: De to tårne

Ringenes Herre: De to tårne

04/11/2013 | Flixfilm

Se Ringenes Herre: De to tårne på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Frodo og Sam tager til Mordor for at destruere Ringen, mens Gimli, Legolas og Aragorn tager ud for at finde deres bortførte venner. TILGÆNGELIG TIL OG MED 31. DECEMBER.


Se Ringenes Herre: De to tårne på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRingenes Herre: De to tårne havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ringenes Herre: De to tårne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ringenes Herre: De to tårne herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ringenes Herre: De to tårne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ringenes Herre: De to tårne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar