Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ringenes Herre: Eventyret om ringen

Ringenes Herre: Eventyret om ringen

04/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Ringenes Herre: Eventyret om ringen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Frodo Sækker forlader sit idylliske herred og begiver sig ud på en episk rejse for at destruere Saurons onde ring. TILGÆNGELIG TIL OG MED 31. DECEMBER.


Se Ringenes Herre: Eventyret om ringen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ringenes Herre: Eventyret om ringen havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ringenes Herre: Eventyret om ringen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ringenes Herre: Eventyret om ringen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ringenes Herre: Eventyret om ringen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ringenes Herre: Eventyret om ringen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar