Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

04/11/2013 | Flixfilm

Se Ringenes Herre: Kongen vender tilbage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Aragorn afsløres som arving til tronen, mens han og de andre medlemmer af broderskabet forsøger at redde Gondor. TILGÆNGELIG TIL OG MED 31. DECEMBER.


Se Ringenes Herre: Kongen vender tilbage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRingenes Herre: Kongen vender tilbage havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ringenes Herre: Kongen vender tilbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ringenes Herre: Kongen vender tilbage herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ringenes Herre: Kongen vender tilbage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ringenes Herre: Kongen vender tilbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar