Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

Ringenes Herre: Kongen vender tilbage

04/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Ringenes Herre: Kongen vender tilbage på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Aragorn afsløres som arving til tronen, mens han og de andre medlemmer af broderskabet forsøger at redde Gondor. TILGÆNGELIG TIL OG MED 31. DECEMBER.


Se Ringenes Herre: Kongen vender tilbage på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ringenes Herre: Kongen vender tilbage havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ringenes Herre: Kongen vender tilbage ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ringenes Herre: Kongen vender tilbage herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ringenes Herre: Kongen vender tilbage er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ringenes Herre: Kongen vender tilbage stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar