Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rip Tide

15/01/2018 | Flixfilm

Se Rip Tide på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Family
Instruktør: Rhiannon Bannenberg
Skuespillere: Debby Ryan, Genevieve Hegney, Andrew Creer, Naomi Sequeira
Spilletid: 85 min
Land: Australia, United Arab Emirates
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Efter en model fra New York optræder i en pinlig viral video, beslutter hun at flygte fra sit kvælende liv ved at rejse langt væk og besøge sin tante i Australien.


Se Rip Tide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRip Tide havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rip Tide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rip Tide herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rip Tide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rip Tide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar