Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rise of Empires: Ottoman

Rise of Empires: Ottoman

24/01/2020 | Flixfilm

Se Rise of Empires: Ottoman på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Drama, History, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Cem Yigit Uzümoglu, Tommaso Basili, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu
Spilletid: 44 min
Land: N/A
Sprog: Turkish, English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Osmannerrigets sultan Mehmed 2. indleder et episk felttog for at erobre den byzantinske hovedstad Konstantinopel og former historien flere hundrede år frem i tiden.


Se Rise of Empires: Ottoman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRise of Empires: Ottoman (Verdens imperier: Osmannerriget) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rise of Empires: Ottoman (Verdens imperier: Osmannerriget) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rise of Empires: Ottoman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rise of Empires: Ottoman (Verdens imperier: Osmannerriget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rise of Empires: Ottoman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar