Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rise of the Guardians

Rise of the Guardians

01/04/2020 | Flixfilm

Se Rise of the Guardians på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Peter Ramsey
Skuespillere: Chris Pine, Alec Baldwin, Jude Law, Isla Fisher
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Julemanden, Påskeharen, Tandfeen og andre kæmper mod en ond ånd, der har bestemt sig for at ødelægge børns uskyldige drømme og overbevisninger.


Se Rise of the Guardians på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRise of the Guardians (De Eventyrlige Vogtere) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rise of the Guardians (De Eventyrlige Vogtere) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rise of the Guardians herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rise of the Guardians (De Eventyrlige Vogtere) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rise of the Guardians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar