Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Risen

28/02/2018 | Flixfilm

Se Risen på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Mystery
Instruktør: Kevin Reynolds
Skuespillere: Joseph Fiennes, Tom Felton, Peter Firth, Cliff Curtis
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: For at afkræfte rygterne om en jødisk prædikants genopståen leder en desillusioneret romersk militærleder og hans løjtnant efter den korsfæstede mands forsvundne krop.

Risen havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Risen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Risen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Risen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Risen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Risen

  1. Henrik Jensen - kl. 18:41, 30-08-2018:

    “Risen” er den allerede taget af ?

    Skriv kommentar