Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rising High

Rising High

17/04/2020 | Flixfilm

Rising High på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Cüneyt Kaya
Skuespillere: David Kross, Ellen Dubin, Emily Goss
Spilletid: 94 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.

Rising High (Betonrus) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rising High på YouTube.Se Rising High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rising High (Betonrus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rising High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rising High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rising High (Betonrus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar