Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rising High

Rising High

17/04/2020 | Flixfilm

Se Rising High på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Cüneyt Kaya
Skuespillere: David Kross, Emily Goss, Frederick Lau, Janina Uhse
Spilletid: 94 min
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En ung mand vil gøre alt for at blive rig, og sammen med sin tvivlsomme makker skaber han kaos på Berlins ejendomsmarked, indtil de gode tider truer med at ødelægge alt.Se Rising High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rising High (Betonrus) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rising High (Betonrus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rising High:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rising High (Betonrus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rising High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar