Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rising Phoenix

Rising Phoenix

26/08/2020 | Flixfilm

Se Rising Phoenix på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui
Skuespillere: Tatyana McFadden, Bebe Vio Beatrice, Jonnie Peacock, Jean Baptiste Alaize
Spilletid: 105 min
Land: UK
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Elitesportsfolk og insidere taler om De Paralympiske Lege og ser nærmere på, hvordan de påvirker verdens opfattelse af handicap, mangfoldighed og storhed.


Se Rising Phoenix på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rising Phoenix:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rising Phoenix stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar