Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rising Phoenix

Rising Phoenix

26/08/2020 | Flixfilm

Se Rising Phoenix på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui
Skuespillere: Jean-Baptiste Alaize, Ryley Batt, Ellie Cole
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Elitesportsfolk og insidere taler om De Paralympiske Lege og ser nærmere på, hvordan de påvirker verdens opfattelse af handicap, mangfoldighed og storhed.

Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rising Phoenix på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rising Phoenix stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rising Phoenix, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rising Phoenix (De paralympiske lege – handicap, diversitet og menneskeligt potentiale) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar